Katarzis – Színháztól a lélekig

Mindenkivel előfordult már, hogy egy előadásról kijövet hiányérzete támadt. Lehet, hogy nem értette teljes egészében az előadás mondanivalóját, bár érzelmileg megmozgatta a darab, de mégis elmaradt a várva-várt katarzis érzése, vagy egyszerűen csak nem volt kivel megvitatni a látottakat.

A Katarzis – Színháztól a lélekig című beszélgetéssorozatunk célja éppen az, hogy kitöltse ezt az űrt, és segítse az előadások mélyebb megértését, befogadását. A felmerülő kérdéseken a meghívott vendégeinkkel, alkotóinkkal, illetve egy pszichológus szakértő segítségével közösen elmélkedünk.

A színház és a pszichológia találkozik a Pinceszínház legújabb sorozatában, amelyben havonta egy-egy előadás témafelvetéseit járjuk körbe. A sorozatnak nem célja, hogy megoldja a felmerülő problémákat, nem akar konkrét választ találni minden egyes kérdésre, hanem biztonságos teret ad ahhoz, hogy tartalmas közös beszélgetés alakulhasson ki azokról a létkérdésekről, melyek az előadások során, illetve az életünkben is a figyelmünket kérik.

Tervezett előadások:

A kezdés időpontja: 20:30.

A beszélgetés ingyenes, nem regisztrációhoz kötött, és bárki részt vehet rajta, aki korábban már látta az előadást, nem kell aznapra szóló jeggyel rendelkeznie.