• Főlap
  • DIÁKOK A PINCESZÍNHÁZ SZÍNPADÁN!

DIÁKOK A PINCESZÍNHÁZ SZÍNPADÁN!

14-20 éves diákok jelentkezését várja színházi nevelési műhelyébe a Ferencvárosi Pinceszínház!

Érdekel a művészet? Azon belül is leginkább a színház? Szeretnéd testközelből látni, hogyan készül el és kerül színpadra estéről estére egy előadás? Lekötnek a körülötted zajló kulturális és társadalmi események? Szívesen osztanád meg a véleményedet hétről hétre másokkal, gondolkoznál velük közösen a művészet eszközein keresztül? Akkor téged várunk minden vasárnap a Pincében!

  A foglalkozások során testközelből ismerkedhetsz meg a színházzal, annak alkotóival. Játékok, beszélgetések, viták és a színházi nevelés munkaformáján keresztül bekerülhetsz egy szuper csapatba. Fejlesztheted önismereted, kreativitásod, számos fontos és a színházban gyakran használt készséged. Az évad foglalkozásai során aztán a csoport tagjaival közösen kiválasztotok egy titeket igazán foglalkoztató témát, amit aztán közös alkotómunka során egy színházi előadássá gyúrhattok és bemutathattok a Pince színpadán.

Hasznos információk:

 ·         A műhely foglalkozásain színházi nevelési, színházpedagógiai és drámapedagógiai gyakorlatokkal, feladatokkal, játékokkal dolgozunk. Ezek segítségével fejlődik a résztvevők ön- és társismerete, kommunikációs, önkifejezési, improvizációs készsége, fantáziája. Mindez egy biztonságos közegben, szakemberek vezetésével valósul meg.

  • A műhelybe diákok jelentkezhetnek 14-20 éves kor között.
  • A heti rendszerességű foglalkozások vasárnaponként 11:00-14:00 közt kerülnek megtartásra (ünnepnapok és iskolai szünetek kivételével) 2021 novembere és decembere, majd 2022 februárja és júniusa közt.
  • A jelentkezéshez korábbi színházi ismeret vagy tapasztalat nem szükséges.
  • A program helyszíne: 1093 Budapest, Török Pál utca 3.

 A programban való részvétel díjmentes, de jelentkezéshez kötött. Jelentkezni az alábbi lap kitöltésével és Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre való visszaküldésével lehetséges 2021. november 11-ig.

 

 

 

 

test

  Fidelioport_hu_logo.png