• Főlap
  • ÚJRA ONLINE MŰSORON A BÁNYAVIRÁG!

ÚJRA ONLINE MŰSORON A BÁNYAVIRÁG!

Ismét online előadást tartunk a Pinceszínház egyik sikerdarabjából, a Bányavirágból, amit legutóbb a decemberben tűztünk interneten keresztül műsorra! 

Az előadás tévéfelvétele április 25. vasárnap 19.00 óra és április 26. hétfő éjfél között bármikor elindítható és megtekinthető.


Székely Csaba:

Bányavirág

tragikomédia
 

Szereplők:

Iván: Kaszás Gergő

Csillag Mihály orvos: Epres Attila

Ilonka, Iván féltestvére: Bozó Andrea

Illés, Iván szomszédja: Tóth József

Irma, Illés felesége: Vándor Éva

 

Dramaturg: Sirokay Bori

Díszlet- és jelmeztervező: Cziegler Balázs

Rendezőasszisztens: Tóth-Gábor Anna

Rendező:: Csizmadia Tibor

 

Mitől ilyen meggyőző a Bányavirág című darab? Vagy talán komédia? Lehet-e komédiát írni arról, ha egy erdélyi kis faluban bezárják a bányát, és a férfiak többsége az alkoholizmusba és az öngyilkosságba menekül? Székely Csaba tudja ezt a titkot. Csehovtól, McDonagh-tól, Tamási Árontól tanult. Hősei ismerőseink, helyzeteit szinte magunk is megéltük. Viszonzatlan szerelem, önpusztítás látható a színpadon, és közben a nézők fennhangon nevetnek.

Színikritikusok díja (2012): A legjobb új magyar dráma- Bányavirág
Pantalone-díj (2012): A legjobb kamaraszínházi előadás
Arlecchino-díj (2012): A legjobb férfialakítás - Kaszás Gergő 

Az előadás időtartama 1 óra 40 perc.

Jegyeket a Jegy.hu oldalon belépést (illetve előtte regisztrációt) követően lehet váltani. A jegyértékesítő oldal automatikusan elküldi a vásárló e-mail címére az előadásfelvétel megtekintéshez szükséges linket.

https://online-pinceszinhaz.jegy.hu/event/szekely-csaba-banyavirag-online-szinhazi-eloadas/6f2b0e44-4109-4967-b97d-5c6fd4cff60d?fbclid=IwAR08Mvps9_u6sk9XFxiJpbijnjnWy5JWroqe4SOVTGyS_LnF3NFzX59Cgzo

test

  Fidelioport_hu_logo.png