• Főlap
  • Romantikus vígjáték - ONLINE - a Pinceszínházból!

Romantikus vígjáték - ONLINE - a Pinceszínházból!

A NAGY SIKERRE VALÓ TEKINTETTEL ÚJRA MŰSORON!

Ismét műsorra tűzzük a Még egyszer, veled, ugyanitt című romantikus vígjátékot Vándor Éva és Harmath Imre szereplésével. Az előadás online premierjét nagyon sok nézőnk követte figyelemmel Valentin napon.

A nagy sikerű Jövőre, veled, ugyanitt című darab folytatásában - a fiatal és a középkor első évtizedei után  - tovább követhetjük Doris és George történetét. A titkos szeretők nem mindennapi szerelme kiállta az idők próbáját. Öröm és bánat, születés és halál, betegség és egészség egyaránt szegélyezte kapcsolatuk rögös útját. Külön világban és más helyzetben zajló életük, évente csupán egyszer, egy hétvége erejéig kapcsolódik össze egy szállodai szoba falai között, immár évtizedek óta. Lehet, hogy pont ez a kapcsolatuk tartósságának titka? Az idő múlását azonban ők sem úszhatják meg.

Vándor Éva és Harmath Imre színművészek számára pikáns helyzetet teremt Bernard Slade darabja, hiszen a magánéletükben 33 éve házasok, a színpadon ugyanakkor egy régóta fenntartott, világtól elrejtett szeretői viszony titkait tárják elénk.

Rendező: Gulyás Hermann Sándor

Az előadás időtartama 2 óra 1 szünettel.

A felvétel március 28-án vasárnap 19.00 órától március 29. hétfőn éjfélig elérhető, azon belül bármikor elindítható  és megtekinthető.

Jegyeket a Jegy.hu oldalon belépést (illetve előtte regisztrációt) követően lehet váltani. A jegyértékesítő oldal automatikusan elküldi a vásárló e-mail címére az előadásfelvétel megtekintéshez szükséges linket.

https://online-pinceszinhaz.jegy.hu/#/event/bernard-slade-meg-egyszer-veled-ugyanitt/132870e8-937b-45f5-8add-af9f815ed298

test

  Fidelioport_hu_logo.png