• Főlap
  • ELMARADNAK A PINCESZÍNHÁZ ELŐADÁSAI MÁRCIUS 1-IG

ELMARADNAK A PINCESZÍNHÁZ ELŐADÁSAI MÁRCIUS 1-IG

Kedves nézőink!

A november 10-én éjfélkor életbe lépett rendezvénytilalom és 20.00 óra után kijárási tilalom miatt a Pinceszínház előadásai - előreláthatólag - március 1-ig elmaradnak.

Szeretnénk biztosítani Önöket, hogy a kényszerűségből elmaradó előadásaink miatt nézőinket nem éri anyagi kár.

Visszaváltás:

A jegypénztárunkban és az online vásárolt jegyeiket egyaránt - meghosszabbított időintervallumban - 2020. december 31-ig válthatják vissza a pénztárunkban hétköznapokon 13.00 és 17.00 óra között.

Ajándékutalvány:

Lehetőséget biztosítunk arra, hogy jegyüket ajándékkártyára cseréljék, ugyancsak a jegypénztárunkban. Az ajándékkártyák 2021. december 31-ig a Pinceszínház bármely előadására felhasználhatóak.

A Pinceszínház támogatása:

Abban az esetben, ha megváltott jegyük árával támogatni szeretnék a Pinceszínházat, azaz nem óhajtják sem visszaváltani, sem ajándékkártyára cserélni, kérjük, tudassák ezt velünk írásban. Köszönettel fogadjuk nyilatkozatukat felajánlásukról a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Bízunk benne, hogy hamarosan enyhülni fog a járványhelyzet, ismét játszhatunk és találkozhatunk a Pinceszínház előadásain!

test

  Fidelioport_hu_logo.png