• Főlap
  • FERGETEGES KOMÉDIÁVAL KÉSZÜLÜNK AZ ÚJRANYITÁSRA: MAGGI ÉS LILLEMOR - MAMU ALATT IZZIK A PARÁZS

FERGETEGES KOMÉDIÁVAL KÉSZÜLÜNK AZ ÚJRANYITÁSRA: MAGGI ÉS LILLEMOR - MAMU ALATT IZZIK A PARÁZS

Habár előadásokat nem tudunk tartani, a próbák zajlanak a Pinceszínházban. Színházunk közkívánatra hamarosan bemutatja a legmeghatóbb és legmulatságosabb komédiát, amit két nyolcvanéves norvég néniről valaha írtak.
Maggi, az idősotthon alfanősténye új szobatársat kap: Lillemor régivágású úrihölgy, mindenben Maggi ellentéte. Kitör a háború. Határviszály. Öldöklő kézitusa. Félsikerrel kecsegtető sütőcsempészet. Életveszélyes krumplifőzés. És a fegyverletétel előtt feltűnik még Georg, Lillemor örök szerelme, aki most Magginak udvarol…

A két csodálatos főszerepet mintha Mertz Tiborra és Bezerédi Zoltánra írták volna. Réthly Attila híres norvég rendezéseinek első darabja a Pinceszínházban. Figyelmeztetés: az Ön ellenségei megnézik, ne hagyja, hogy csak ők szórakozzanak jól!
A próbák a járványügyi védekezési intézkedések szigorú betartásával - maszkhasználat, távolságtartás, kézfertőtlenítő, ózonos tisztítógépek alkalmazásával - zajlanak.
 
Mi már nagyon várjuk, hogy újra találkozhassunk, megnyithassuk a közönség előtt a Pinceszínház nézőterét!
 
Bízunk benne, hogy a produkciót hamarosan bemutathatjuk, és ismét műsorra tűzhetjük népszerű repertoár előadásainkat is.

 

test

  Fidelioport_hu_logo.png