Verona, 1301 – Osztálytermi színházi előadás

Múlt héten mutattuk be a Verona, 1301 című előadásunkat, ami a Pinceszínház hagyományaira építve egy kifejezetten gimnazista korosztálnyak szóló osztálytermi színházi előadás.

Előadásunkkal tehát „házhoz”, azaz osztálytermekbe megyünk. Az előadás néző- és játékterét iskolapadokból, székekből alakítjuk ki. A színházi előadást kinyitjuk a résztvevők felé, hogy az osztályközösséggel közösen gondolkodjunk azokról a kérdésekről, amelyeket a történet szereplői körüljárnak.

A Verona, 1301 célja, hogy a drámában kibontakozó konfliktusok miértjén gondolkozzunk a résztvevő diákokkal, hogy a színház nyelvén keresztül körüljárjuk azokat a krízishelyzeteket, amelyeket végigélnek történetünk szereplői.

A programot kifejezetten egy osztály vagy egy iskolai kisközösség számára ajánljuk (korosztály: 13-19 év). Egy alkalommal egy osztály vagy egy kisközösség (20-35 fő) tud részt venni az előadáson.

Az előadásról itt tudhattok meg többet: https://pinceszinhaz.hu/verona-1301/
Az előadás megrendelésével kapcsolatban a pince.szervezes@pinceszinhaz.hu címen lehet érdeklődni Horváth Nikolett kolléganőnknél.