• Főlap
  • JANUÁR VÉGÉIG ONLINE MEGTEKINTHETŐ A PINCESZÍNHÁZ TARTUFFE ELŐADÁSA

JANUÁR VÉGÉIG ONLINE MEGTEKINTHETŐ A PINCESZÍNHÁZ TARTUFFE ELŐADÁSA

Januárban online megtekinthető egyik korábbi sikerelőadásunk, Molière klasszikus vígjátéka, a Tartuffe Józan László, Dobó Kata, Szikra József, Ábel Anita, Pásztor Ádám, Rácz Zsuzsanna, Kinizsi Ottó, Bardóczy Attila, Ambrus Asma, Andai Kati, Damian Alexander és Qwaimer Adrian szereplésével.
Rendező: Frenkó Zsolt.
Becstelen álszent, ügyes taktikus… megtalálja az ember gyenge pontjait, és ott támad. Ő Tartuffe, a képmutatók zsarnoki uralmának nagyszabású torzképe. Beszivárog egy család életébe és átveszi a hatalmat, teljes befolyását kiterjesztve a családfő, Orgon felett, akinek aktív közreműködése, hiszékenysége és készséges önfeladása nélkül természetesen nem érné el célját. De vajon eléri-e? Molière klasszikusa Vas István fordításában és Kinizsi Ottó ferdítésében szerepelt a Pinceszínház műsorán.
Az előadás időtartama 88 perc.
A tévéfelvétel január 11. hétfő 19.00 órától január 31. vasárnap éjfélig elérhető, ezen belül bármikor elindítható és megtekinthető.
Jegyeket a Jegy.hu oldalon belépést (illetve előtte regisztrációt) követően lehet váltani. A jegyértékesítő oldal automatikusan elküldi a vásárló e-mail címére az előadásfelvétel megtekintéshez szükséges linket.
Tovább a kategóriában: NGYENES ONLINE PROGRAM! »
test

  Fidelioport_hu_logo.png