• Főlap
  • MAXIMÁLIS BIZTONSÁG A PINCESZÍNHÁZBAN

MAXIMÁLIS BIZTONSÁG A PINCESZÍNHÁZBAN

Végtelen boldogság számunkra, reméljük Önöknek is, hogy fél év - a tavaszi kényszerleállás, majd a nyári szünet - után újra játszhatunk, újra találkozhatunk Önökkel!
A Pinceszínház mindent megtesz mindannyiunk egészségének megőrzése érdekében. Szigorú szabályok mentén - amelyeket, ha mindannyian betartunk - biztosak vagyunk benne, hogy újra felejthetetlen színházi élményeket élhetünk át közösen!
- a bejárati ajtónkban lázat mérünk
- kézfertőtlenítőket helyezünk el a nézőtéri tereinkben
- előadásainkon, illetve a közönségforgalmi tereinkben kötelező a maszk viselése! Színházunkban maszk kapható.
- az előadások kezdése előtt az eddigieknél korábban nyitjuk a nézőterünket, hogy a nézőink egyenletesen, elnyújtottan tudjanak helyet foglalni
- a nézőtéri beengedés előtti várakozás ideje alatt és a több felvonásos előadások szünetében kérjük, használják a klubtermünket, a Gershwin termet is
- a nézőtéri helyeinket csökkentett számban nyitjuk meg, hogy nézőink - ha úgy szeretnének - elszórtan is helyet tudnak foglalni.
- munkatársaink az eddigieknél is gyakrabban takarítanak, fertőtlenítenek
- minden nap végén ózonos tisztítógépeket használunk
- rendszeresen szellőztetünk
- betegség tüneteivel kérjük, ne látogassák az előadásainkat, jegypénztárunk e-mailben és telefonon segít másik időpontot találni (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 1/218 0116)
Élményekben és gondolatokban gazdag, jó szórakozást kívánunk a Pinceszínház előadásaihoz!
Szeptember 10-én kezdünk!

 

Tovább a kategóriában: ELKÉSZÜLT A SZEPTEMBERI MŰSORUNK »
test

  Fidelioport_hu_logo.png