• Főlap
  • ELKÉSZÜLT A SZEPTEMBERI MŰSORUNK

ELKÉSZÜLT A SZEPTEMBERI MŰSORUNK

Nagyon várjuk már az évadkezdést, hiszen március közepe óta nem találkoztunk, ezért idén rendhagyó módon néhány héttel korábban, már szeptember elején játszani kezdünk a Pinceszínházban.

Az évad első bemutatója a tavasszal elmaradt Még egyszer, veled, ugyanitt című romantikus vígjáték lesz, a premiert szeptember 11-én pénteken este tartjuk. Az előző esti nyilvános főpróbára - szokásainkhoz híven - félárú jegyeket lehet váltani. Bernard Slade titkos, szállodai szobai párkapcsolati darabjának szereplő Vándor Éva és Harmath Imre.

Szinte új bemutatóként éljük meg a Hello Again című musicalt is, hiszen tavasszal mindössze a premier előadásig játszhattuk, az első őszi hónapban viszont három alkalommal is műsorra tűzzük a produkciót. Szereplők: Fekete Linda, Ember Márk, Tóth Zsófia, Georgita Máté Dezső és Némedi Árpád.

Szeptemberben máris színpadra kerül a repertoár előadásaink közül A Gézagyerek, a Bányavirág, a Vacsora négyesben és a C'est la vie.

A Benkó Dixieland Band szeptember 23-án tartja évadnyitó koncertjét, immár az 54. szezonját kezdi meg ekkor a legendás zenekar.

Jegyeket kezeli költség nélkül a honlapunkon keresztül lehet váltani:

http://pinceszinhaz.hu/jegyek/jegyvasarlas.html

 

test

  Fidelioport_hu_logo.png